Na dobry początek
Na dobry początek
Witam!
Jak widzę jeszcze żaden Polak, nie odezwał się na forum. Ale czas to nadrobić. Mam spore nadzieję co do tego tytułu i liczę, że znajdzie się tu grupa graczy do wspólnego przemierzania wastelandu.
Szukajcie mnie pod nickiem Heban, kto kiedyś grał w Allods online, będzie kojarzył takiego trolla jak ja.

Jak widzę jeszcze żaden Polak, nie odezwał się na forum. Ale czas to nadrobić. Mam spore nadzieję co do tego tytułu i liczę, że znajdzie się tu grupa graczy do wspólnego przemierzania wastelandu.
Szukajcie mnie pod nickiem Heban, kto kiedyś grał w Allods online, będzie kojarzył takiego trolla jak ja.
Re: Na dobry początek
Witam w allodsa owszem pykało się kiedyś   . Gierka ma klimat aczkolwiek brakuje większej przestrzeni do eksploracji.
. Gierka ma klimat aczkolwiek brakuje większej przestrzeni do eksploracji.

. Gierka ma klimat aczkolwiek brakuje większej przestrzeni do eksploracji.
. Gierka ma klimat aczkolwiek brakuje większej przestrzeni do eksploracji.Re: Na dobry początek
Dzisiejsza aktualizacja dodała trochę terenu, niestety ciut wybrakowanego, ale bądźmy dobrej myśli. Pamięta kolega może taką gildię jak Najebka? Takie zbiorowisko troli, degeneratów i ludzi chorych na ciele i umyśle. Tęsknię za nimi  ale niestety czasu na granie już tyle nie ma i trzeba się w mobilnych tytułach produkować. Acha co do tego nowego terenu radze uwazać uwieziło mnie tam bo zejść po tym złomowym moście nie mogę coś.
  ale niestety czasu na granie już tyle nie ma i trzeba się w mobilnych tytułach produkować. Acha co do tego nowego terenu radze uwazać uwieziło mnie tam bo zejść po tym złomowym moście nie mogę coś.

ale niestety czasu na granie już tyle nie ma i trzeba się w mobilnych tytułach produkować. Acha co do tego nowego terenu radze uwazać uwieziło mnie tam bo zejść po tym złomowym moście nie mogę coś.
  ale niestety czasu na granie już tyle nie ma i trzeba się w mobilnych tytułach produkować. Acha co do tego nowego terenu radze uwazać uwieziło mnie tam bo zejść po tym złomowym moście nie mogę coś.Re: Na dobry początek
Pomysł dobry tylko poziom wciąż za niski żeby zrobić frakcję. Mapka faktycznie poszerzyła się trochę. Jest dobrze tylko przydałby się jakiś drop calculator. Bo nie mogę wiecznie w farmerskim wdzianku i dżinach biegać 

Witam,jako mega fan fallouta od 2 dni stawiam pierwsze kroki w OV,co do stworzenia Polskiej frakcji jestem za a nawet przeciw cytując klasyka.OV jest zajebiaszczo podobne do forgotten tales na mój gust tylko klimat inny oczywiście.generalnie torche z craftem przedmiotów przekombinowane myslę.

- 
				TwojaMatka
Witam ja jestem w trakcie robienia mini poradnika gdzie można sprzedac dany towar w dobrej cenie bo rozbieżność jest ciekawa:)

Witam wszystkich serdecznie 

Co taka mała aktywność Panowie i Panie? 
W grze czasem przewijają się jakieś polskie nicki, a tutaj cisza.

W grze czasem przewijają się jakieś polskie nicki, a tutaj cisza.
Co z tym poradnikiem?
Tiaaa, chyba tutaj trzeba naspammować żeby odblokować możliwość pisania PM do modów...